Svadobný pyromuzikálny ohňostroj

Čo je svadobný pyromuzikálny ohňostroj ?
Pre tých, ktorí sú v tomto termíne noví a nevedia čo je pyromuzikálny ohňostroj.   Je to jednoducho ohňostroj dokonale synchronizovaný s hudbou. Pre hostí vytvára úplne pohlcujúci zážitok, ktorý dáva vášmu dňu osobnú pečať. Najdôležitejšie zo všetkého je, že vytvára výnimočný moment,za ktorým sa môžete v nadchádzajúcich rokoch obzrieť.


Keď príde na váš veľký deň, chcete, aby bol čo najokázalejší, originálny a nezabudnuteľný. To je dôvod, prečo sa čoraz viac párov obracia na svadobné ohňostroje, aby zabezpečili, že ich veľký deň prebehne- „BOOM“!

V trende posledných rokov sú pyromuzikálne svadobné ohňostroje tou najvyššou nevyhnutnosťou pre udalosti a príležitosti takýchto rozmerov.

"Emócia hudby"

Hudba je už dlho soundtrackom našich životov. Napríklad počas svadobných dní hudba sprevádza všetky kľúčové momenty ako je chôdza uličkou, hymny na ceremoniáli a najdôležitejší prvý tanec. Hudba má schopnosť premeniť okamih a využiť naše najhlbšie emócie, aby vytvorila spomienky na celý život.

Len si predstavte, aký výnimočný je svadobný ohňostroj s prídavkom hudby. Sľubuje, že pozdvihne zážitok a vytvorí najdiskutovanejší moment vašej svadby. Ak teda hľadáte výnimočný moment, ktorým ohromíte hostí, už nehľadajte.

Výber toho správneho songu pre pyromuzikálny ohňostroj. 
Hudba je veľmi osobná a individuálna voľba a jednou z výhod pyromuzikálneho svadobného ohňostroja je, že si ho môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. Alebo, ak si nie ste istí, porozprávajte sa so skúseným odborníkom zaoberajúcim sa ohňostrojmi na súkromné ​​akcie, ktorý vám môže poradiť, čo by mohlo byť vhodné.

Pre inšpiráciu uvádzame niektoré z najobľúbenejších možností na oslavy svadobného dňa:

Ohňostroj pri klasickej hudbe – Možno máte na mysli hudobnú skladbu, symfóniu, ktorá je pre vás výnimočná, alebo dokonca slávnu skladbu od Händela na oslavu vašej svadby. Klasická hudba je vždy elegantným variantom, ktorý si obľúbia hostia s náročným vkusom. Kombinácia ohňostroja, ktorý rozžiari oblohu a crescendos v klasickej hudbe, tvorí dokonalé spojenie.

-Súčasná hudba – Mnoho párov si vyberá svoju obľúbenú pieseň, ktorú má predviesť počas svadobného ohňostroja. Môže to byť čokoľvek od Take That cez Bruna Marsa, Coldplay , Kristínu, Sám sebou až po Adele. Ľahko sa spájajú s ohňostrojom a vytvárajú magický moment.

-Tanečná hudba – Ak chcete jednoducho vytvoriť elektrickú atmosféru a začať párty, povznášajúca tanečná skladba je skvelou voľbou.
-Tradičná hudba – pokiaľ viete dodať soundtrack, nezáleží na tom, či nejde o súčasnú skladbu. Tradičná hudba môže dodať ohňostroju zvláštny pocit.

                 
Svadobný pyromuzikálny ohňostroj- Ivona & Tomáš
Svadobný pyromuzikálny ohňostroj – Daška & Jožko

Takéto ohňostroje odpaľujeme za pomoci profesionálneho odpaľovacieho zariadenia na svetovej úrovni. Spoločnosť Propyro disponuje najmodernejším odpaľovacím zariadením na trhu od Rakúskej firmy Explo , ktoré používajú najväčšie firmy z celého sveta.

Profesionálne odpaľovacie zariadenie od Rakúskej firmy Explo SFX GmbH

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Máte viac ako 18 rokov ?